Pro-Vet Lazac Olaj 500 ml

PRO-VET.® SALMON OIL LAZAC OLAJ a legkiválóbb minőséget képviseli. Természetes forrása az esszenciális Omega 3, 6 és 9 zsírsavaknak. Magas az EPA és DHA tartalma, amely hozzájárulhat számos betegség kockázatának csökkentéséhez, és jótékony hatással lehet a szívre.

pro vet lazac olaj.jpg
Legjobb ajánlat
Bruttó ár: 3 900 Ft
(Egységár: 7 800 Ft / l)
A feltüntetett ár 27% áfát tartalmaz!
db
Raktáron, Szállítás 1-3 munkanap
Gyártó:
Pro-Vet

Leírás

Pro-Vet Lazac Olaj részletes leírás:

 

JÓTÉKONY HATÁSAI:

Csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát

Enyhíti az ízületi gyulladás és az ízületi fájdalmakat

Erősíti az idegrendszert

Jelentősen javítja a bőr és a szőrzet állapotát

Pozitív hatás az agy működésére

Cukorbetegség esetén javítja a szénhidráttoleranciát

Növeli a test védő tulajdonságait, erősíti az immunrendszert

 

PRO-VET.® SALMON OIL LAZAC OLAJ kutyaeledelek kiegészítője.

Lazac olajat kizárólag Atlanti-óceánból származó lazacból (Salmo salar) készítenek, melyet gondosan felügyelt, természetes és környezetbarát körülmények között skót tengeri fjordokban tenyésztenek.

 

PRO-VET.® SALMON OIL LAZAC OLAJ a legkiválóbb minőséget képviseli. Természetes forrása az esszenciális Omega 3, 6 és 9 zsírsavaknak. Magas az EPA és DHA tartalma, amely hozzájárulhat számos betegség kockázatának csökkentéséhez, és jótékony hatással lehet a szívre. A DHA segít a jó látás megőrzésében, és pozitív hatással van az agyi funkciókra. Egy újdonságnak számító természetes folyamat hatására az olajat finoman nyerik ki a friss halszövetekből oly módon, hogy vegyszereket és magas hőmérsékletet nem használnak. A hal húsát nem teszik drasztikus körülmények közé, amely a kémiai vagy fizikai megmunkáláshoz kell, így az megőrzi stabilizáláshoz szükséges saját endogén antioxidáns rendszerét, ezáltal megvédik az oxidációtól. A dioxin szűrő rendszernek köszönhetően a dioxin szintek elhanyagolhatók. Lazac olajunk előállításához szükséges alacsony hőmérséklet megőrzi a természetes antioxidánsokat és vitaminokat.

 

PRO-VET.® SALMON OIL LAZAC OLAJ természetes antioxidánsokat és tokoferolban (E-vitamin) gazdag kivonatot tartalmaz.

 

ÖSSZETÉTEL:

Lazac olaj 99.5%, tokoferol 0.5%.

 

 

ANALITIKAI ÖSSZETÉTEL:

Telített zsír: 17.2 %

Egyszeresen telítetlen zsír: 48.9 %

Többszörösen telítetlen zsír: 33.9 %

Omega-3 zsírsavak: 19.0 %

Omega-6 zsírsavak: 18.7 %

Omega-9 zsírsavak: 39.7 %

EPA eikozapentaénsav: 47.0 g/kg

DHA dokozahexaénsav: 6.0 g/kg

 

*Összzsírsavakban (terület arányosan) mérve, mint zsírsav metil észter

 

AJÁNLOTT NAPI ADAGJA:

2ml kiskutyáknak 3 hónapos kortól (± 2 puff)

4ml 12 kilós felnőtt kutyáknak (± 3 puff)

8ml 12-24 kilós felnőtt kutyáknak (± 5 puff)

12ml 24-48 kilós felnőtt kutyáknak (± 8 puff)

16ml 48kg feletti felnőtt kutyáknak (± 11 puff)

 

HASZNÁLATI UTASÍTÁS:

A flakon kinyitásához a pumpát fordítsa el balra, adja az ajánlott adagot a kutyaeledelhez (nedves vagy száraz)! Használat után csukja be a pumpát, és a flakont tárolja hűtőben! Minden egyes pumpa ±1,40 ml-t tartalmaz. A lazac olaj napi bevitele segít, hogy kutyája életerős maradjon.

 

Figyelem: Amennyiben lazac olajat használ, tájékoztathatja arról állatorvosát vagy táplálkozási szakértőjét, hogy segítsen kutyájának különböző állapotait kezelni. Konzultáljon kutyájának kezelőjével, ha az gyógyszeres kezelés alatt áll! Amennyiben túllépi a megengedett mennyiséget, az hashajtó hatással járhat. Hollandiában palackozva.

 

Nettó súly: 500ml

 

Amikor a PRO-VET.® SALMON OIL LAZAC OLAJAT más lazacolajokkal hasonlítja, a következőket kell figyelembe vennie:

- Minőségi garancia. Minden lazacolajunkat a raktárunkban veszünk át. Minden tételt dioxin/PCB-re és zsírsav összetételre tesztelünk. Szállítás előtt elemzést végzünk. Ez egy extra minőségi garancia.

- Minőségi összetétel. Lazacolajunk tenyésztett lazacból származik, ezért a minőség állandó. A DHA/EPA a legfontosabb zsírsavak. Minden halolajnak, ami vadon élő halakból vagy vadon élő lazacból származik, változik a zsírsavösszetétele az év során. DHA összetételük nagyon különböző lehet.

- FFA-% garantáltan 5 % alatt. (Az átlag 2-2,5%).

- Biztonságos csomagolás. Termékünk védett körülmények között, vákuum technológiával flakonba csomagolt, mely csomagolás során oxigénnel nem találkozik. Ezért szavatossági ideje minimum 20 hónap.

- Lazacolajunk erre a célra szánt gyárakban készül, és a termék útja teljes mértékben nyomon követhető. Az új töltés-higiéniai jogszabályok alapján mindez nagyon fontos.

- A PRO-VET.® SALMON OIL LAZAC OLAJNAK széles körű adatbázisa van a halolaj számos aspektusát tekintve. Ez az információ minden állatfajra kiterjed.