Téli madár pakk: Madáretető 15 x 16 cm műanyag (300 ml) + 2,5 kg vödrös téli madáreleség

Lámpás formájú kültéri műanyag madáretető, körben leszálló hellyel. Szárazon és tisztán tartja a madaraknak szánt eleséget. Levehető fedelének köszönhetően könnyen újtratölthető. A csomag tartalma még 2,5 kg MixFeed téli madáreleség mely értékes fehérjéket és olajokat tartalmazó magok keveréke vadmadarak részére. Praktikus műanyag vödörben szállítjuk, mely megkönnyíti a tárolást.

Teli madarpakk Madareteto muanyag es 2,5 kg teli madareleseg.jpg
Bruttó ár: 2 850 Ft
(Egységár: 2 850 Ft / db)
A feltüntetett ár 27% áfát tartalmaz!
db
Raktáron, Szállítás 1-3 munkanap

Leírás

Madáretető 15 cm x 16 cm műanyag (300 ml):

A madáretető kicsi, vadon élő madarak etetésére alkalmas a kertben, az erkélyen vagy a teraszon. Oszlop formájú, melyet nagyon könnyű eledellel feltölteni. Lámpásra hasonlító formának köszönhetően folyamatosan adagolja a magokat és gabonaszemeket. A madarak az alsó tálból csipegetik fel az eledelt. Emellett a madáretető egy kerek, egyenletesen zárt tetőt kapott, mely a víz és hó elvezetését is biztosítja. Stabil és időjárásálló műanyagból készült, sérülést nem okozó, lekerekített élekkel. A tető és az etetőtál zöld színű. Kihelyezése faágra vagy hasonlóan megfelelő helyre történő felakasztással lehetséges. Ehhez a madáretetőt zsinórral látták el.

 

Anyag:Műanyag

Magasság:16 cm

Szélesség:15 cm

Mélység (cm):15 cm

Űrtartalom: 300 ml

 

MixFeed téli madáreleség vödrös kiszerelés 2,5 kg

A téli madár eleség tisztított szelektált parlagfű és gyommagmentes értékes fehérjéket és olajokat tartalmazó magokból összeállított magkeverék.

 

A téli madaraknak és a vadmadaraknak létfontosságú eledel és csemege a mindennapokban.

 

A nagymennyiségű fekete napraforgó talán a legjobb és a legközkedveltebb eledel a vadmadarak étlapján. A fekete napraforgó számtalanelőnye között felsorolható a magas olajtartalom, ami nagyon fontos a fehérjék mellett, a madaraknak. Fontos szerepe van a tollképződésben és a nagy hideg átvészelésében.

 

A fekete napraforgót a madarak könnyebben kitudják bontani a héjból, mint a csíkos napraforgót,ez is egy ok ami a fekete napraforgó mellett szól.

 

Mi a vadmadár eleség összeállításánál gondoltunk a választék bővítésére, és tettünk az eleségbe fehér kölest és vörös kölest is, de szemelőt tartva a fekete olajnapraforgó népszerűségét. A madarak körében a többi apró magot csak ínyenc köretnek szántuk.

 

Ha szabad a figyelmet felhívni a folyamatosságra és a rendszerességre, mindig legyen eleség az etetőben.

 

Ne hagyjuk cserben a madarakat, ha elkezdtük etetni őket, számítanak ránk a mindennapokban.

 

Kifejezetten ajánljuk:

- Cinkéknek

- Vadgerléknek

- Fakopáncs

- Vörösbegy

- Tengelic

- Feketerigó

- Sárgarigó

- Őszapó

- Kék cinege

- Fenyőrigó

- Búbospacsirta

- Seregélyek

- Verebek és még sok más madárnak is .