Dog Chow Puppy Lamb 14 kg

A Dog Chow Puppy Lamb egy 100%-osan teljes értékű és kiegyensúlyozott száraz kutyatáp kölyökkutyák részére 1 éves korig, mely támogatja az egészséges növekedést és fejlődést.

Akció
Dog Chow Puppy Lamb 14 kg.jpg
Akciós ár: 10 700 Ft
(Egységár: 764 Ft / kg)Kedvezmény: 600 FtEredeti ár: 11 300 Ft
A feltüntetett ár 27% áfát tartalmaz!
db
Raktáron, Szállítás 1-3 munkanap
Gyártó:
Dog Chow
Életkor:
Junior, Puppy
Méret:
Kistestű S, Közepes testű M, Nagytestű L, Nagytestű XL
Speciális:
Lakásban tartott, Szabadon tartott
Ízesítés:
Bárányos

Leírás

A Dog Chow Puppy Lamb egy 100%-osan teljes értékű és kiegyensúlyozott száraz kutyatáp kölyökkutyák részére 1 éves korig, mely támogatja az egészséges növekedést és fejlődést.

 

A Dog Chow-nál megértjük és tiszteljük a kutyák egészséges, boldog és aktív kültéri életre való szükségét: legyen az egy hegyi futás, izgalmas átkelés a folyón, vagy egy séta a parkban.

 

Tudjuk, hogy kutyája tápanyagszükséglete élete során folyamatosan változik és a megfelő táplálék megtalálása fontos része a róla való gondoskodásnak.

 

A Purina, 85 éves tapasztalattal rendelkezik a kutyák táplálása és viselkedése terén, gondosan alakította ki a Dog Chow Megfelelő táplálék a megfelelő életszakaszban termékcsoportot.

 

Eledelünket úgy fejlesztettük ki, hogy a megfelelő táplálást biztosítsa minden egyes életszakaszban. A Dog Chow hozzájárul az egészséges, aktív kíváncsisággal teli, örömteljes élethez.

 

TÁPLÁLÁS EGY EGÉSZSÉGES ÉS BOLDOG ÉLETÚTON ÁT

 

- Immunrendszer: A Dog Chow Puppy receptúrák E vitamint tartalmaznak, amely antioxidánsként gátolja a szabad gyökök káros hatásait és támogatja a természetes védekezőképességet.

 

- Természetes prebiotikum tartalommal, amely bizonyítottan segíti az egészséges emésztést. A Dog Chow Puppy receptúra cikóriát, egy természetes prebiotikum forrást tartalmaz, mely bizonyítottan segít a hasznos baktériumok számát növelni a bélrendszerben, ezzel elősegítve az egészséges emésztést. Hozzájárul a kalcium felszívódásához, az egészséges növekedésért.

 

- A különböző alakú tápszemek kifejezetten elősegítik a rágást és az egészséges szájhigiénia fenntartását. Táplálkozásszakértőink gondosan tesztelték ezt a tápszem kombinációt, mely így biztosítja a különböző fajták kutyái számára a táplálkozás örömét.

 

- Magas protein és zsírtartalommal, hogy játékos kedvence megőrizze energikusságát.

 

- Esszenciális ásványi anyagok és vitaminok segítik az erős fogak és csontok növekedését.

 

- DHA-t tartalmaz az agyi és látási funkciók fejlődéséért.

 

Összetétel:

Gabonafélék, hús és állati származékok (8%*), növényi fehérjekivonatok, olajok és zsírok, növényi eredetű származékok, zöldségek (szárított cikória gyökér 1,1%), ásványi anyagok.

*16% rehidratált hús és állati származéknak felel meg: minimum 4% bárány.

 

Analitikai összetétel:
Nyersfehérje 28,0%, zsírtartalom 14,0%, hamu 2,5%, rost 2,5%, DHA 0,05%

 

Táplálék kiegészítők:

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: NE/kg: Vit A: 22600; Vit D3: 1300; Vit E: 105; mg/kg: Fe (E1): 286; I (E2): 3,6; Cu (E4): 41; Mn (E5): 21,9; Zn (E6): 462; Se (E8): 0,50. Antioxidánsokat tartalmaz.