Dog Chow Adult Sensitive Salmon 14 kg

A Dog Chow Adult Sensitive Salmon egy 100%-osan teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálék érzékeny bőrű, szőrű és emésztésű felnőttkutyák részére 1 és 9 év es kor között.

Akció
Dog Chow Adult Sensitive Salmon 14kg.jpg
Akciós ár: 10 700 Ft
(Egységár: 764 Ft / kg)Kedvezmény: 600 FtEredeti ár: 11 300 Ft
A feltüntetett ár 27% áfát tartalmaz!
db
Raktáron, Szállítás 1-3 munkanap
Gyártó:
Dog Chow
Életkor:
Felnőtt
Méret:
Kistestű S, Közepes testű M, Nagytestű L, Nagytestű XL
Speciális:
Lakásban tartott, Sensitive, Szabadon tartott
Ízesítés:
Lazacos

Leírás

A Dog Chow Adult Sensitive Salmon egy 100%-osan teljes értékű és kiegyensúlyozott táplálék érzékeny bőrű, szőrű és emésztésű felnőttkutyák részére 1 és 9 éves kor között.

 

A Dog Chow-nál megértjük és tiszteljük a kutyák egészséges, boldog és aktív kültéri életre való szükségét: legyen az egy hegyi futás, izgalmas átkelés a folyón, vagy egy séta a parkban.

 

Tudjuk, hogy kutyája tápanyagszükséglete élete során folyamatosan változik és a megfelő táplálék megtalálása fontos része a róla való gondoskodásnak.

 

A Purina, 85 éves tapasztalattal rendelkezik a kutyák táplálása és viselkedése terén, gondosan alakította ki a Dog Chow Megfelelő táplálék a megfelelő életszakaszban termékcsoportot.

 

Eledelünket úgy fejlesztettük ki, hogy a megfelelő táplálást biztosítsa minden egyes életszakaszban. A Dog Chow hozzájárul az egészséges, aktív kíváncsisággal teli, örömteljes élethez.

 

TÁPLÁLÁS EGY EGÉSZSÉGES ÉS BOLDOG ÉLETÚTON ÁT

 

- Természetes prebiotikum tartalommal, amely bizonyítottan segíti az egészséges emésztést. A DOG CHOW Sensitive receptúra cikóriát, egy természetes prebiotikum forrást tartalmaz, mely bizonyítottan segít a hasznos baktériumok számát növelni a bélrendszerben, ezzel elősegítve az egészséges emésztést.

 

- A különböző alakú tápszemek kifejezetten elősegítik a rágást és az egészséges szájhigiénia fenntartását. Táplálkozásszakértőink kutyatenyésztők segítségével gondosan tesztelték ezt a tápszem kombinációt, mely így biztosítja a különböző fajták kutyái számára a táplálkozás örömét.

 

- Lazaccal készült, mely magas minőségű fehérjék forrása és segíti az emésztési folyamatokat.

 

- Omega 3 és 6 zsírsavak révén jótékonyan hat az eledelekkel szembeni érzékenység okozta bőrreakciókra és segít megtartani a bőr nedvességtartalmát illetve rugalmasságát.

 

- Immunrendszer. A DOG CHOW Sensitive receptúra E-vitamint tartalmaz, mely antioxidánsként lép fel a szabadgyökökkel szemben és támogatja a természetes védekezőképességet.

 

Összetétel:

Gabonafélék, hús és állati származékok, növényi fehérjekivonatok, olajok és zsírok, hal és halszármazékok (1,8%*), növényi eredetű származékok (szárított cukorrépa apríték 1,5%), zöldségek (szárított cikória gyökér 1,5%), ásványi anyagok.

* 4% rehidratált hal és halszármazéknak felel meg: 4% lazacnak felel meg.

 

Analitikai összetétel:
Nyersfehérje 23,0%, zsírtartalom 10,0%, hamu 8,0%, rost 3,0%, Omeg-6 1,4%, Omega-3 0,2%

 

Táplálék kiegészítők:

Tápértékkel rendelkező adalékanyagok: NE/kg: Vit A: 20300; Vit D3: 1180; Vit E: 97; mg/kg: Vitamin B-csoport: Fe (E1): 257; I (E2): 3,3; Cu (E4): 36,8; Mn (E5): 19,7; Zn (E6): 415; Se (E8): 0,45. Antioxidánsokat tartalmaz.